عنکاس

عنکاس Ankas (ماهي مرکب) يکي از غذاهاي محلي استان هرمزگان است.
عنکاس يا ماهي مرکب را که از قبل آماده کرده و گوشت آن را به صورت مربع‌هاي کوچک قطعه قطعه کرده‌ايم با مقداري آب و خرما در ديگ زودپز مي‌گذاريم تا کاملاً پخته و نرم شود.
مقداري سيب‌زميني خلال شده را سرخ مي‌کنيم و آنگاه پياز خرد شده را کمي تفت مي‌دهيم و عنکاس‌ها را به آن اضافه مي‌کنيم بعد سيب‌زميني را که سرخ کرده بوديم با يک عدد فلفل سبز و رب گوجه به آن اضافه مي‌کنيم آنگاه نمک، فلفل و ادويه به آن زده و چند دقيقه با شعله کم حرارت مي‌دهيم.

 

منبع: seeiran.irعنکاس

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “عنکاس”

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *