قیس آوا

قیس آوا یک نوع خوراک بسیار خوشمزه و مقوی آذری ها می باشد که معمولا برای صبحانه در روزهای سرد سرو میشود و در هرسه استان آذری زبان ایران غذای محلی محسوب میشود.

gheisava

مواد لازم:

  • خرمای رطب : ۲۵۰ گرم
  • کره : ۵۰ گرم
  • گردوی خرد شده : نصف پیمانه
  • تخم مرغ : ۳ عدد

طرز تهیه:

هسته خرما را بگیرید و داخل کره تفت بدهید.وقتی خرما کاملا نرم و له شد،گردو را به آن اضافه کنید.کمی تفت بدهید تا گردو ها نرمتر شوند.درانتها تخم مرغ ها را درظرفی ریخته کمی هم بزنید تا ازلختگی دربیایند و به خرما اضافه کنید وقتی تخم مرغ پخت غذا را  با نان تازه سرو کنید.

نکته ۱: درتمام طول پخت حرارت باید ملائم باشد تا خرما ها نسوزند.

نکته ۲: میتوانید ازخرمای شیراز هم استفاده کنید اما دراین صورت دو سه قاشق غذا خوری هم باید آب موقع تفت به کره اضافه کنید، چون این خرما ها خشک هستند.

نکته۳: در بعضی جاها تخم مرغ اضافه نمیکنند و به عنوان خورشت این غذا را مصرف میکنند.

نکته ۴:میتوانیدکلا گردو و تخم مرغ را حذف کنید فقط خرما را در کره تفت داده و میل کنید!

geisava

منبع :

– بزرگترین انجمن آشپزی

– تیپ تاپ

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “قیس آوا”

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *