شورجه ارومیه

این خوراک یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ارومیه ست که هم بعنوان پیش غذا و هم بعنوان غذای اصلی میتوان با آن از مهمان ها پذیرایی کرد.shorje

مواد لازم :

ماست سفت ……….۱کیلو

تخم مرغ ……………. ۱ عدد

زعفران خشک ……….. مقداری

پیاز داغ …………… ۱ پیمانه

گوشت قیمه پخته……….. ۵۰۰ گرم

آب گوشت …………. ۱ استکان

نمک و فلفل ………. به میزان لازم

نشاسته ذرت ………. ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

۱-در ظرفی ماست را با تخم مرغ و زعفران مخلوط کنید .

۲-پیاز داغ را در قابلمه ریخته و گوشت را با آن تفت داده بهش آب گوشتو اضافه کنید و اجازه دهید جوش بخوره و آبش کشیده بشه و آب کمی داشته باشه.

۳-سپس مخلوط ماست را آرام آرام به مایه گوشت اضافه کرده (در چند مرحله)و مرتب هم بزنید تا به روغن بیفتد.

۴-بعد از چند لحظه هم زدن آن را از روی حرارت کنار گذاشته و در آخر نمک و فلفل آن را اندازه کرده نشاسته ذرت را با ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری آب سرد مخلوط کرده و روی غذا بدهید .

۵-مجددا یک حرارات کوتاه توام با هم زدن به غذا داده و آن را از روی حرارت بردارید . غذا را تا گرم است در ظرف مخصوص سرو بکشید.

نکته : این غذا رو میتوان هم با برنج و هم بدون برنج سرو کرد.

منبع:

– سایت اورمیافود

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “شورجه ارومیه”

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *