کوفته همدانی

کوفته همداني يکي از غذاهاي محلي استان همدان است.

مواد لازم:

گوشت گوسفند يک کيلو
لپه ۲۵۰ گرم
پياز ۱ عدد بزرگ باي داخل کوفته و کمي سرخ کرده براي سس کوفته
نخود نيم کيلو
تخم مرغ يک دانه
برنج نصف پيمانه
نمک، فلفل، زرد چوبه آرده نخودچي دو قاشق غذاخوري

مواد مياني: تخم مرغ پخته، الو، گردو، پياز تفت داده، کوفته ريز از همين مواد،

طرز تهيه:

گوشت را با پياز مخلوط کرده، نخود، لپه، برنج را پخته و مخلوط مي‌کنيم. همه? مواد را با هم خوب ورز داده از مواد هر اندازه که خواستيم برداشته وسطه آن مواد را گذاشته و مي‌بنديم، توي دست گرد کرده توي قابلمه که آب جوش و کمي نمک، فلفل، زرد چوبه و کمي رب گوجه فرنگي و پيازداغ (سس کوفته) مي‌گذاريم تا پخته شود حرارت بايد کم باشد.

منبع: seeiran.ir

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “کوفته همدانی”

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *