آش شیر آذربایجان شرقی

آش شیر از آش های محلی دریان در آذربایجان شرقی می باشد که بیشتر در ماه مبارک رمضان و برای افطار طبخ می شود.

ashshir

مواد لازم :

  • شیر :  ۱ لیتر
  • گندم پوست کنده :  ۳۰۰ گرم
  • نخود :  ۵۰ گرم
  • نمک و فلفل  : بمقدار لازم
  •  کشمش بی ‏دانه، گردو، بادام برای تزئین

طرز تهیه:

گندم را از شب قبل خیس نمایید.گندم و نخود را داخل قابلمه ای ریخته و یک لیتر آب به آن اضافه می کنیم و روی شعله گاز قرار می دهیم.وقتی نخود پخته شد و گندم هم لعاب انداخت نمک  اضافه می کنیم.زمانی که آب حبوبات کشیده شد شیر را اضافه کرده  و شعله گاز  را کم می کنیم تا آش غلیظ شود.آش که غلیظ و آماده شد و داخل ظرف کشیده روی را با  کشمش شسته شده و گردو و بادام تزیین کرده و سرو می کنیم.در کنار این آش معمولاً فالوده خانگی سرو می‏ شود.

منبع:

– دانشنامه شهری ایران

– آشپزی آکا

– بیتوته

– پرسه

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “آش شیر آذربایجان شرقی”

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *