هلی آش

ash

هلی آش یا هل آش غذای محلی استان گلستان است.

برای تهیه این آش ابتدا نخود و لوبیا را می‌پزند. سپس آب آن را بیشتر کرده و سبزی و برنج را داخل آن می‌ریزند. بعد از آن که کمی پخته شد، بر حسب سلیقه شخصی کمی کدو به آن اضافه می‌کنند. پس از آن گوجه سبز (هلی) و کمی شکر داخل آن می‌ریزند. بعد از اینکه آش جا افتاد، به آن پیاز داغ اضافه می‌کنند.

منبع : seeiran.ir


آش هلی
آشهای ایرانی
طرز تهیه هلی آش
غذاهای سنتی ایران
غذاهای محلی ایران
غذاهای محلی گلستان
هلی آش

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “هلی آش”

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *