کوفته هلو
کوفته هلو ي شيرازي غذاي محلي شيراز است. اين کوفته فاقد هلو است و نامگذاري احتمالاً بخاطر تشابه اندازه کوفته با هلو است.
مواد لازم براي تهيه کوفته هلوي شيرازي:
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
هويج يا نرگسي رنده شده ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پياز متوسط رنده شده ۱ عدد
نمک و زردچوبه به ميزان لازم
آرد نخودچي به ميزان لازم
شکر ۱ قاشق سوپ خوري
آبليمو ۱ قاشق سوپ خوري
مواد مياني کوفته هلوي شيرازي:
پياز بزرگ جهت پياز داغ ۱ عدد
گردو – کشمش – آلو بخارا (بدون هسته) – زعفران به ميزان لازم.
طرز تهيه :
ابتدا پياز رنده شده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کرده، نرگسي رنده شده را روي آن ميريزيم، به مقدار لازم ادويه ميزنيم و کاملا ورز ميدهيم. کمي از مايه آماده شده را برمي داريم و به همراه
کمي پياز داغ درون آب جوش ميريزيم (جهت آماده شدن سس کوفته). آرد نخودچي را به مايه اضافه ميکنيم و ورز ميدهيم، تخم مرغ را درون آن ميشکنيم و باز هم ورز ميدهيم و به تدريح آرد
نخودچي به آن اضافه ميکنيم تا انسجام بگيرد.
به اندازه يک هلوي متوسط برداشته آنرا باز کرده و مقداري پيازداغ، گردو، کشمش و آلو بخارا را درون کوفته گذاشته و آن را گلوله ميکنيم. بايد دقت کنيم بين کوفتهها حفره و هوا و جود نداشته باشد
چون وا ميرود و باز ميشود. سپس کوفتههاي آماده شده را درون قابلمه ريخته و سر قابلمه را نيمه باز ميگذاريم که کوفتهها باز نشوند.
براي رنگ و طعم اين کوفته از زعفران دم کرده استفاده ميکنيم. آبليمو، شکر و زعفران را اضافه کرده و ميگذاريم با حرارت ملايم جا بيفتد. پس از يک ساعت کوفته هلوي شيرازي ما آماده است.
منبع:
-seeiran
برچسب ها
0 دیدگاه در “کوفته هلو”