h کوفته هلو | پورتال جامع گردشگری دولان

کوفته هلو

کوفته هلو شیراز، استان فارس

کوفته هلو شیراز، استان فارس

کوفته هلو ي شيرازي غذاي محلي شيراز است. اين کوفته فاقد هلو است و نامگذاري احتمالاً بخاطر تشابه اندازه کوفته با هلو است.
مواد لازم براي تهيه کوفته هلوي شيرازي:
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
هويج يا نرگسي رنده شده ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پياز متوسط رنده شده ۱ عدد
نمک و زردچوبه به ميزان لازم
آرد نخودچي به ميزان لازم
شکر ۱ قاشق سوپ خوري
آبليمو ۱ قاشق سوپ خوري
مواد مياني کوفته هلوي شيرازي:
پياز بزرگ جهت پياز داغ ۱ عدد
گردو – کشمش – آلو بخارا (بدون هسته) – زعفران به ميزان لازم.

طرز تهيه :

ابتدا پياز رنده شده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کرده، نرگسي رنده شده را روي آن مي‌ريزيم، به مقدار لازم ادويه مي‌زنيم و کاملا ورز مي‌دهيم. کمي از مايه آماده شده را برمي داريم و به همراه
کمي پياز داغ درون آب جوش مي‌ريزيم (جهت آماده شدن سس کوفته). آرد نخودچي را به مايه اضافه مي‌کنيم و ورز مي‌دهيم، تخم مرغ را درون آن مي‌شکنيم و باز هم ورز مي‌دهيم و به تدريح آرد
نخودچي به آن اضافه مي‌کنيم تا انسجام بگيرد.
به اندازه يک هلوي متوسط برداشته آنرا باز کرده و مقداري پيازداغ، گردو، کشمش و آلو بخارا را درون کوفته گذاشته و آن را گلوله مي‌کنيم. بايد دقت کنيم بين کوفته‌ها حفره و هوا و جود نداشته باشد
چون وا مي‌رود و باز مي‌شود. سپس کوفته‌هاي آماده شده را درون قابلمه ريخته و سر قابلمه را نيمه باز مي‌گذاريم که کوفته‌ها باز نشوند.
براي رنگ و طعم اين کوفته از زعفران دم کرده استفاده مي‌کنيم. آبليمو، شکر و زعفران را اضافه کرده و مي‌گذاريم با حرارت ملايم جا بيفتد. پس از يک ساعت کوفته هلوي شيرازي ما آماده است.

منبع:

-seeiran

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “کوفته هلو”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه