h دمپخت شیرازی | پورتال جامع گردشگری دولان

دمپخت شیرازی

دمپخت شیرازی

دمپخت شیرازی

دمپخت شيرازی يکي از غذاهاي محلي استان فارس است. مواد لازم: برنج:۴-۵ پيمانه گوشت گوسفند يا گوساله:حدود ۳۰۰-۴۰۰ گرم پياز درشت:۱ عدد سير:۳-۴ حبه کلم برگ:۱ عدد کوچک اگر خواستيد کلم قمري بذاريد :۲ عدد متوسط هويج متوسط:۳ عدد عدس:حدودا ۱ پيمانه سبزي به ميزان دلخواه:شويد. ريحون. ترخون. جعفري لوبيا چشم بلبلي (به دلخواه):نصف پيمانه نمک. فلفل. زردچوبه. ادويه:به ميزان لازم طرز تهيه: ابتدا پيازها رو به صورت خلال خرد کرده و سزخ کنيد. وقتي کمي نرم شدن گوشت رو که قيمه‌قيمه خرد کردي اضافه کرده و با زردچوبه تفت بديد. سير هار خرد شده رو بعد از اون اضافه کنيد. هويج رو هم اضافه کرده و کمي تفت بديد. عدس و لوبيا (استفاده از لوبيا به دلخواه خودتونه. ميتونيد توي اين غذا مصرف نکنيد) که از قبل خيسونديد به مواد اضافه کرده، نمک و فلفل و ادويه بزنيد و حدود دو ليوان آب روي اون بريزيد و اجازه بديد تا گوشت و عدس و لوبيا پخته بشه اگر از کلم قمري استفاده مي‌کنيد بين پخت کلمها رو هم اضافه کنيد. ولي اگر کلم برگ استفاده مي‌کنيد اونو با سبزي به مواد اضافه کنيد. سبزي رو اضافه کرده و حدود ۲۰ دقيقه اجازه بديد بجوشه. اگر سبزيتون خشک بود سبزي رو با برنج اضافه کنيد. در پايان برنج رو بشوريد و اضافه کنيد. دقت کنيد آب برنج به اندازه آب توي شکل باشه… اگه کمتر بود ميتونيد کمي آب اضافه کنيد. در صورت نياز نمک اضافه کنيد. من توي اين مرحله گوشتها رو از مواد جدا کردم. چون ممکنه گوشتها به ته ديگ بره و بسوزه. وقتي آب برنج کاملا به خورد برنج رفت، دم کن رو روي برنج بذاريد و زمان بديد تا برنج دم بکشه. البته گوشتها رو که جدا کرديد روي برنج بذاريد و بعد برنج رو دم بديد. کمي روغن داغ روي برنج بريزيد و اونو توي ظرف بکشيد و اين غذاي لذيذ رو نوش جان کنيد.

منبع:

– وب سایت seiran

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “دمپخت شیرازی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه