h قایرمه | پورتال جامع گردشگری دولان

قایرمه

قایرمه ، کوفته کنگر ، کردستان

قایرمه ، کوفته کنگر ، کردستان

قایرمه یکی از غذاهای محلی کردستان است.

مواد لازم:

کنگر یا کرفس: ۱ کیلو

آرد: ۱۲۵ گرم یا یک پیمانه

نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

زیره: یک قاشق چایخوری

بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

تخم مرغ: دو عدد

آب یا شیر: نصف پیمانه

کره: ۳ قاشق سوپ خوری

زعفران دم کرده: ۳ قاشق چای خوری

روغن برای سرخ کردن: ۲ پیمانه

طرز تهیه:

تیغ‌های کنگر را بگیرید و آن‌ها را بشویید (در صورت انتخاب کرفس نخ‌گیری کنید) سپس به طول ۳ سانتی‌متر ببرید در ادامه آرد را در ظرفی گود بریزید نمک، فلفل سیاه، زیره و بکینگ پودر را هم

اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. سپس درظرفی دیگر تخم‌مرغ، شیر، روغن و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کرده و به مخلوط آرد اضافه نموده و هم می‌زنیم تا مایه‌ای به غلظت ماست بدست

آید. سپس کنگرها یا کرفس‌های برش خورده را در داخل خمیر ریخته و دانه‌دانه در روغن سرخ می‌کنیم و می‌توان آن را با کته وماست چکیده سرو کرد.

منبع :

ویکی کتاب

قایرمه

کردستان

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “قایرمه”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه