ته تالی؛ غذایی سنتی و محبوب از شهر اراک

ته تالی؛ غذایی سنتی و محبوب از شهر اراک

.

arak

مواد لازم:

پیاز متوسط ۱ عدد

گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
گوجه فرنگی ۲تا۳ عدد
فلفل دلمه ای در صورت تمایل
نمک و فلفل و زرد چوبه و آبغوره یا غوره به عنوان چاشنی

ته تالی؛ غذایی سنتی و محبوب از شهر اراک

طرز تهیه :

۱٫ در ابتدا اشاره کنم این غذا تقریبا شبیه کباب تابه ای این روزهاست ولی در قدیم در شهر اراک این غذا در تابه های گودی به نام تال پخته میشد به همین دلیل به این نام معروفه و این غذا به صورت آبدار سرو میشه.

۲٫ ابتدا پیاز رنده شده و گوشت به همراه ادویه ها مخلوط کرده و در ماهیتابه از قبل چرب شده پخش کرده و برش میدیم و با درب بسته روی حرارت متوسط گذاشته تا کمی تغییر رنگ بده بعد گوشت رو برگردانده و روی آن سیب زمینی. و گوجه حلقه شده.

۳٫ به همراه نمک زرد چوبه گذاشته و مقدار یک استکان اب اضافه کرده و حرارت رو کم کرده تا سس غلیظ بشه ودر آخر چاشنی دلخواه که آبغوره مناسبتره اضافه میکنیم به همراه نان یا پلو نوش جان کنید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “ته تالی؛ غذایی سنتی و محبوب از شهر اراک”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه