تبوله

تبوله، معروف ترین سالاد خاورمیانه

تبوله، معروف ترین سالاد خاورمیانه

تبوله، از معروفترین سالادهای  خاورمیانه است ، كه در بيشتر كشورهاي عربي به عنوان پيش غذا و همراه آن سرو مي‌شود. گرچه دستورهاي متفاوتي از اين سالاد در كشورهاي مختلف عربي وجود دارد اما يكي از پركاربردترين دستور‌ها، دستور تهيه‌اي است كه در ادامه مي‌خوانيد. اگر تا به حال پيش نيامده اين سالاد خوشمزه را درست كنيد، تنبلي نكنيد، دست به‌كار شويد و از اين سالاد سرشار از مواد مغذي غافل نشويد.

سالاد تبوله (tabbouleh salad):

مواد لازم:

بلغور گندم: نيم پيمانه
جعفري تازه: ۱۰۰ گرم
نعناع تازه: سه قاشق غذا خوري
پياز: يك عدد كوچك
پيازچه: سه عدد متوسط
گوجه‌فرنگي: سه عدد متوسط
خيار: دو عدد (در صورت تمايل)
ليموي تازه: یک عدد
روغن زيتون، نمك و فلفل: به ميزان لازم
برگ كاهو براي سرو كردن يا تزئين: به مقدار لازم

روش تهیه:

۱_بلغور گندم را به مدت پنج تا شش ساعت در آب گرم بخيسانيد. بعد بلغور خيس خورده را داخل صافي ريخته تا آب اضافي آن خارج شود.

۲_تمام سبزيجات (پياز، جعفري، نعناع، پيازچه، گوجه‌فرنگي و خيار) را نگيني خرد كنيد.

۳- در يك كاسه بزرگ همه سبزيجات ريز خرد شده را با هم مخلوط كنيد و بلغور، آبليمو، نمك، فلفل و روغن زيتون را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. به همين آساني سالاد تبوله حاضر است. حالا سالاد را با ليمو و برگ كاهو سرو كنيد.


Warning: Illegal string offset 'lat' in /home/dolan/public_html/my-files/plugins/dolan-map/index.php on line 90

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “تبوله”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه