h طرز تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی | پورتال جامع گردشگری دولان

طرز تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی

دنده کباب یکی از کباب های خوش خوراک و اصیل کرمانشاهی میباشد که در قسمت های طاق بستان که دارای آثار باستانی و مناظر بکر و خدادادی است فراوان یافت می شود و آن را به روشی مخصوص تهیه کرده و در زیر درختان سرو ، شمشاد ، چنار و بید با اجرای انواع سازهای محلی به علاقمندان مخصوصا مسافران و توریست ها تقدیم می کنند.

روش اول تهیه دنده کباب کرمانشاهی :

مواد لازم :

گوشت دنده گوسفند
سیخ کباب پهن
رب گوجه
آبلیمو
نمک
فلفل
روغن
زعفران

طرز تهیه :

ابتدا یک تکه بزرگ تقریبا به وزن یک کیلو گرم از دنده گوسفندی را به صورت پهن و دراز همانطور که در عکس دیده می شود می برند. سپس با سیخ های کباب کوبیده همزمان سه تا چهار سیخ به صورت عمودی داخل گوشت می کنند که هم وزن گوشت را تحمل کند و هم شکل آن به هم نخورد. سپس با پشت یک کارد تیز با ضربات پشت سر هم محکم به گوشت ضربه وارد می کنند. بعد از آن گوشت را به مدت چند ساعت به همین حالت در یخچال میگذارند. موقعی که گوشت استراحت کامل را انجام داد، آماده است برای کباب شدن. از قبل یک مقدار روغن را درون ظرفی داغ می کنند و سپس رب گوجه را به مقدار زیاد در آن ریخته و سرخ می کنند سپس نمک ، کمی فلفل و آبلیمو و زعفران بدان اضافه کرده و سس غلیظی تهیه می کنند. موقع کباب کردن، دنده را در حرارت متوسط زغال روی آتیش گذاشته و همزمان با فرچه از سس غلیظ مدام به این طرف و آن طرف دنده می زنند تا زمانیکه کباب آماده شود و دوباره در لحظه پایین آوردن کباب هم سس روی گوشت مالیده و سریع در نان میگذارند و با پیاز و لیموترش یا نارنج تزیین میکنند. این کباب بسیار بسیار خوش مزه و پر طرفدار می باشد. امیدوارم که اگر گذرتون به کرمانشاه افتاد حتما به این مکانها پا بگذارید تا هم از میهمان نوازی مردم خوب کرمانشاه بهرمند شوید و هم مزه این کباب را امتحان کنید.

dande_kabab

روش دوم تهیه دنده کباب کرمانشاهی :

مواد لازم برای ۴ نفر:

دنده گوسفندی                             ۱۲ عدد

شکر قهوه‌ای                                یک قاشق غذاخوری

سس کچاپ                                 یک‌ چهارم پیمانه

سس سویا                                  یک‌چهارم پیمانه

آبلیمو                                         ۳ قاشق غذاخوری

سس فلفل                                  ۳قاشق غذاخوری

سیر                                           ۲حبه، رنده شده

پودر خردل                                    یک قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه                                   یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

روغن                                          ۴ قاشق غذاخوری

زعفران آب کرده                             ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
همه مواد را با هم مخلوط کرده و دنده‌ها را حداقل یک ساعت در آن بخوابانید. اگر آنها را از شب قبل آماده کنید بهتر است.
توری کباب‌پز را روی منقل یا کباب‌پز قرار دهید. دنده‌ها را از مایه خارج کرده و سس اضافی را از روی آن پاک کنید تا در منقل نچکد. دنده‌ها را حدود ۱۵ دقیقه کباب کنید، سپس با نان، پیاز، جعفری، گوجه‌فرنگی و مخلفاتی که دوست دارید، سرو کنید.

نکات:
۱- به جای سس تند  می‌توانید از سس باربیکیو که در بازار موجود است استفاده کنید.
۲- در یک روش دیگر، دنده‌ها را پس از طعم‌دار کردن در فویل پیچیده و یک ساعت و نیم در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد می‌پزند. در این روش دنده‌‌ها آب می‌اندازد. برای همین در نیم‌ساعت آخر فویل را باز کنید تا خشک و برشته شوند.
۳-در مدت کباب کردن دنده‌ها روی آن از مایه باقیمانده که با ۴ قاشق غذاخوری روغن مخلوط شده است، بمالید.
۴-برای مغزپخت‌تر شدن بهتر است توری را طوری قرار دهید تا دنده‌ها از آتش حداقل ۸ سانتی‌متر فاصله داشته باشند و گهگاه آن را باد بزنید.

dande 1

منبع :

– آشپزی ها

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه دنده کباب اصیل کرمانشاهی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه