مانتی یک غذای خوشمزه ترکیه

مواد لازم برای خمیر:

ارد:۳ پیمانه
اب:۲/۳ پیمانه
تخم مرغ:۱ عدد
نمک نوک قاشق

برای فیلینگ:

گوشت:۲۵۰ گرم
جعفری : خورد شده ۳ قاشق غذا خوری
پیاز: ۱ عدد رنده شده یا خیلی ریز خرد شده
نمک و فلفل سیاه
رب:۱ قاشق غذا خوری

برای سس:

گوجه فرنگی قرمز و رسیده
کره : اب شده ۶ قاشق غذا خوری
پودر فلفل قرمز تند
رب فلفل قرمز
کمی پودر نعنا خشک
و ماست و سیر

kayserimantisi

مواد خمیر را مخلوط کنید و ورز بدید خوب تا یکدست و نرم شود.

خمیر را بپوشانید و کنار بگذارید تا استراحت کند و  فیلینگ رو درست کنید.

گوشت  چرخ کرده را با پیاز رنده شده و جعفری ریز خورد شده مخلوط کنید و نمک و فلفل سیاه  و رب بزنید.

خمیر رو روی میز کار نازک باز کنید باید خیلی نازک شود خمیر مثل خمیر باقلوا بعد اون رو برش بزنید و به مربع های ریز ریز تقسیم کنید و از مواد  فیلینگ بزارید داخل خمیرها و دو تا دوتا گوشه ها رو به هم بچسبانید.

وقتی همه مواد تموم شد بزارید مقداری اب بجوشد و  مقداری نمک بریزید تو اب بعد مانتی ها رو بریزید توی اب جوشیده و بزارید بجوشد و مغز پخت شود.

یک عدد گوجه را در میکسر بریزید و پوره کنید.

کره را اب کنید و در آن فلفل بریزید وپوره گوجه فرنگی  را در آن بریزید  همراه با رب فلفل و بگذارید به جوش آید و حجمش کم شود.

و بعد مانتی رو اب کش کنید و توی ظرف سرو بریزید و روش ماست و سیر بریزید و روی آن از سس گوجه بریزید و مقداری نعنا خشک بپاشید.

یا به جای سس گوجه فرنگی میتونید فقط از کره و کمی فلفل قرمز تند استفاده کنید  و روی ماست و سیر بریزید.

مانتی  با این دو تا سس سرو میشود که بستگی دارد شما کدوم را دوست داشته باشید.

نوش جان

mantici

manti

منبع :

– آشپز خانه کوچک منپیپ

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “مانتی یک غذای خوشمزه ترکیه”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه