پیده گوشت ترکیه

مواد اولیه :

آرد گندم يا آرد نان فانتزي سه ليوان

مايه خمير و شکر از هر کدام يك قاشق غذاخوري

آب ولرم يك ليوان

نمك يك قاشق چايخوري

پياز و گوجه فرنگی متوسط يك عدد

سير دو تا سه حبه

گوشت چرخ كرده ۲۵۰ گرم

آويشن و فلفل از هر کدام يك قاشق چايخوري

كره ۲۵ گرم

فلفل دلمه‌اي يك عدد

جعفري خرد كرده دو قاشق سوپخوري

طرز تهيه:    

 ابتدا مايه خمير را با آب ولرم، شكر و نمك حل كرده به آرد اضافه كرده بعد ورز داده تا خمير نرمي به دست آيد بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقيقه گذاشته تا در حرارت اتاق بماند و رويش را با پارچه مرطوب بپوشانيد. در ميكسر پياز، سير، گوجه‌فرنگي، فلفل دلمه‌اي و جعفري را خرد كرده و به آن گوشت چرخ كرده اضافه و با مخلوط‌كن كاملا مخلوط كنيد. نمك و فلفل را افزوده حالا زير خمير را كمي آرد بپاشيد و با وردنه پهن كنيد. سپس با دست به شكل بيضي در آوريد ضخامت خمير نيم سانتي‌متر باشد. لبه‌هاي خمير را كمي بالا آورده و روي خمير باز شده، كمي از مايه گوشت بريزيد و دو طرف خمير را نيم سانتي‌متر بالا آورده و به هم بچسبانيد. بعد كف سيني فر را آرد پاشيده و پيده را روي آن بگذاريد. پيده را در فري كه با دماي ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايد ۳۰ تا ۴۵ دقيقه بپزيد. سپس از فر در آورده و كره را روي نان بماليد تا نان نرم شود.

نکته : در صورت تمایل میتوانید از پنیر پیتزا نیز برای لذت بیشتر استفاده کنید .

pide

pide3

pide1

منبع :

وب سایت chefartist

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “پیده گوشت ترکیه”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه