لاه ماجون ترکیه

مواد لازم :

گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
فلفل سبز خرد شده
پیاز درشت دوتا
سیر یک حبه
پودر فلفل قرمز
جعفری خرد شده یک پیمانه

مواد برای تهیه نان :

آرد ۲۰۰ گرم
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
آب ۲۰۰ میلی لیتر
نمک و شکر هرکدام یک قاشق چای خوری

لاه ماجون ترکیه

لاه ماجون ترکیه

طرز تهیه :

آرد و نمک را در ظرفی ریخته و شکرو روغن زیتون را اضافه کرده و خمیر درست کنید. آب را کم کم اضاف کنید و ورز دهید . حالا یک ساعت در یخچال نگهدارید تا خمیر آماده شود. مخلوط گوشت و پیاز و نمک و فلفل و رب گوجه رو باهم ورز دهید و خمیر را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید و از خمیر چانه درست کنید روی خمیر کمی روغن زیتون بمالید . بعد  از گوشت چرخ کرده و جعفری خرد شده و پیاز  خرد شده و رب گوجه مخلوطی تهیه کنین و روی نان ها بمالید و فلفل سبز روی آن خرد کنید و آنها  را ، روی سینی فر بگذارید و  داخل فری که قبلا داغ شده بگذارید در صورت تمایل میتوانید مقداری پنیر پیتزا نیز روی آن بریزید و روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و ۲۵ دقیقه بپزید .

لاه ماجون ترکیه

لاه ماجون ترکیه

منبع :

  • سفره خونه

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “لاه ماجون ترکیه”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه