دسر سوتلاچ ترکیه

مواد لازم برای سوتلاچ :
شیر= ۱ لیتر
برنج= نصف پیمانه
شکر= ۱ پیمانه
نشاسته گندم =۱٫۵ ق .غ
زرده تخم مرغ =۱ عدد
وانیل =یک بسته کوچک
کمی نمک( نوک قاشق چایخوری)

دسر سوتلاچ ترکیه

دسر سوتلاچ ترکیه

دسر سوتلاچ ترکیه

دسر سوتلاچ ترکیه

 

طرز تهیه سوتلاچ :
ابتدا برنج را ۳ تا ۴ بار خوب بشویید …. بعد با ۱ پیمانه آب و کمی نمک سپس برنج را خیس کنید تا ساعتی خوب خیس بخورد . برنج را در قابلمه روی حرارت بگذارید تا خوب بپزد و برنجها به اصطلاح بشکفد… در یک ظرف دیگر نشاسته گندم را با شیر سرد مخلوط کنید سپس سرد سرد به آن زرده تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ( حدودا ۲ دقیقه با همزن دستی هم بزنید) سپس این مخلوط را روی گاز گذاشته تا گرم شدن مخلوط فوق مرتب هم بزنید … مایه شیر که گرم شد با شکر به برنج پخته شده اضافه کنید و سپس وانیل یا سقز سفید را نیز اضافه کنید …..حدودا این مخلوط را ۱۵ دقیقه دیگر بپزید …. ( گاهی هم بزنید تا ته نگیرد) …. سپس مایع فوق را در ظرفهای کوچک ریخته و بگذارید سرد شود…. لازم به توضیح است این دسر را می توان در ظروف سفالی کوچک ریخته کمی بعد از سرد شدن و به مدت ۲۰ دقیقه در فر گذاشت و وقتی روی دسر طلایی شد از فر بیرون آورد و نیمه گرم یا سرد سرو کرد.

دسر سوتلاچ ترکیه

دسر سوتلاچ ترکیه

 

منبع :

وب سایت آلامتو

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “دسر سوتلاچ ترکیه”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه