توگی سرداغی

توگی سرداغی غذای محلی خراسان رضوی است. گوشت چرخ کرده، ارزن، عدس، کشک، پیازداغ، نعناع داغ، زردچوبه و نمک و فلفل از اجزای این غذای محلی خوش‌مزه هستند.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

  1. پیازداغ ۳ قاشق چای خوری
  2. زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
  3. نمک و فلفل به میزان لازم
  4. گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
  5. آب ۵۰۰ میلی لیتر
  6. ارزن خوراکی بدون پوست ۳۰۰ گرم
  7. عدس پخته ۱۰۰ گرم
  8. کشک ۲۵۰ میلی لیتر
  9. سیر داغ ۳ قاشق سوپ خوری
  10. نعنا داغ ۱ قاشق سوپ خوری
  11. زعفران حل کرده در آب ۲ قاشق سوپ خوری

tugisardaghi

طرز تهیه:

  • پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل را در تابه‌ای بریزید، گوشت را به آن بیفزایید و تابه را روی اجاق بگذارید. آنگاه با حرارت ملایم گوشت را تفت دهید.
  • اکنون ۵۰۰ میلی لیتر آب به مواد بیفزایید و صبر کنید تا بجوشد.
  • حالا ارزن خوراکی را اضافه کنید و ۲۰ دقیقهٔ دیگر بجوشانید تا بپزد.
  • سپس عدس پخته را بیفزایید و مخلوط کنید.
  • بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و کشک را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن، دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید.
  • سپس اجاق را خاموش کنید، در قابلمه را ببندید و ۱۰ دقیقه صبر کنید.
  • اینک غذا را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با سیرداغ، نعناع داغ، پیاز داغ، زعفران و کشک تزئین نمایید و میل کنید.

منبع:

– ویکی کتاب

توگی سرداغی

Khorasan Razavi, Sarakhs-Mashhad Road, Iran

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “توگی سرداغی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه