حلوای هویج ارومیه

مواد لازم:

  1. آرد گندم ۱ پیمانه +۱ ق س
  2. روغن مایع نصف پیمانه +۴ ق س
  3. شکر ۲ پیمانه +۲ ق س
  4. گلاب نصف پیمانه +۴ ق س
  5. هویج نیم کیلو
  6. زعفران آب کرده به مقدار لازم

نکته: منظور از پیمانه، پیمانه‌های استاندارد شیرینی پزی هست.

halvayehavij

طرز تهیه: ابتدا هویج‌ها را بشوئید. آب‌پز یا بخارپز کنید. سپس خیلی خوب پوره کنید.

نکته: برای پوره کردن هویج را رنده نکنید چون داخل حلوا مشخص میشود و جلوه خوبی ندارد. می تونید از غذا ساز یا دستگاه آسیاب استفاده کنید تا هویجها کاملا یهک دست له و پوره شوند. آرد را داخل ظرف تفلون الک کنید. الک چرخی به خوبی این کار را انجام میدهد. زیر ظرف شعله پخش کن قرار دهید تا حرارت به صورت یکنواخت پخش شود و آرد را با شعله کم تفت دهید تا کمی بوی خامی آرد گرفته شود.

نکته: رنگ آرد به هیچ عنوان نباید تغییر کند. بعد شعله پخش کن را بردارید و روغن را اضافه کنید هم می‌زنیم تا مایه حلوا یکدست شود.

هویج پوره شده، گلاب، شکر و زعفران آبکرده را همزمان اضافه می‌کنیم. مخلوط کنید تا یه مایه یکدست و شل داشته باشد. سپس حلوا را هم بزنید تا زمانیکه از دیواره‌ها جدا شود و وسط ظرف به صورت یک تیکه در بیاید.

نکته: حلوای هویج خیلی چسبنده تر از دیگر حلواهاست. برای تزئین دستتان را با روغن چرب کنید و یک تیکه از حلوا بردارید.

نکته: اجازه دهید داغی حلوا گرفته شود در این صورت چسبندگیش کمتر میشود و راحتتر میشود  کار کرد. آن را شبیه هویج شکل دهید و با چاقوی چرب شده خطوطی را روی آن ایجاد کنید. و دو یا سه تا خلال پسته را سرآن جا دهید.

منیع:

– ویکی کتاب

حلوای هویج ارومیه

West Azerbaijan, جاده روستاي باغستان، Iran

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “حلوای هویج ارومیه”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه