کلا جوش

کلا جوش از غذاهای محلی آذربایجان است.

مواد لازم:

  • کشک: نیم کیو پاستوریزه و یا خانگی ساییده شده و جوشیده
  • نعنا خشک ساییده شده: ۲ قاشق غذا خوری
  • پیاز خرد شده: یک عدد بزرگ
  • گردو خرد شده: ۱۰۰ گرم
  • روغن برای سرخ کردن مقداری
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

kalajush

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس نعنا خشک و کمی زردچوبه به آن اضافه کنیدو بسیار کم تفت دهید.

سپس کشک را با حدود یک لیوان آب رقیق کنید و به مواد سرخ شده اضافه نمایید و هم بزنید تا جوش بیایدو یکی دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد.

سپس نمک و فلفل و گردو را اضافه کنید. و در کاسه سرو کنید.

معمولا این غذا را با نان سنگک ترید نموده و نوش جان می کنند.

منبع:

– بیتوته

کلا جوش

East Azerbaijan, Mahdinlo, Nakhir Yolu Street, Iran

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “کلا جوش”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه