شیرینی شکر پاره ترکیه

مواد لازم :

کره آب شده دو پیمانه

آرد شش پیمانه

پکینگ پودر حدود ۴ گرم

وانیل شکری نصف قاشق چای خوری

تخم مرغ یک عدد

 شکر دو پیمانه

مغز فندق یا گردو نصف پیمانه

مواد لازم برای شربت بار یا شهد  :

شکر دو پیمانه

آب دو پیمانه

آب لیمو ترش دو قاشق غذاخوری

وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

shekar pare3

طرز تهیه:
کره ذوب کرده  و شکر را داخل کاسه با هم مخلوط کنید . اکنون آرد ،پکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و ورز دهید که به صورت خمیر درآید . اکنون از خمیر تکه هایی به اندازه گردو برداشته و در دست ورز و به شکل قلقلی  در آورید بعد  داخل سینی فر که از قبل چرب شده گذاشته و روی هرشیرینی یک عدد فندق یا گردو بگذارید و داخل فر که از قبل گرم شده در درجه حرارت صدو هفتاد درجه سانتیگراد تا بپزید و طلایی شود
تهیه شربت بار :داخل یک قابلمه شکر وآب را بجوشانید سه دقیقه بعد از آنکه شروع به جوشیدن کرد آب لیمو و وانیل شکری را اضافه کرده از روی اجاق بردارید بعد  روی شکرپاره های سرد شده بریزید پس ازآنکه شربت داخل شکرپاره نفوذ کرد می توانید آنرا سرو کنید .

نکته : شهد سرد روی شیرینی گرم و شهد گرم روی شیرینی سرد بهتر جذب میشود .

منبع :

  • سفره خونه
  • تصویر از ardanin mutfagi

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “شیرینی شکر پاره ترکیه”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه