آبگوشت دیزی سنگی تبریزی

مواد لازم برای (۶–۵ نفر):

  1. گوشت گوسفندی با استخوان =۱ کیلو
  2. دنبه= ۳۰۰ گرم
  3. لپه =یک فنجان سرخالی
  4. پیاز متوسط =یک عدد
  5. مغز لیمو عمانی =یک قاشق سوپخوری
  6. آب گوجه فرنگی= یک فنجان
  7. رب گوجه فرنگی =یک قاشق سوپخوری
  8. سیب زمینی= ۵ عدد
  9. نمک و فلفل =به مقدار لازم

dizisangitabrizi

طرز تهیه:

گوشت و دنبه را پس از شستن ۱۰ قسمت کرده و آن را سرخ کنید تا طلایی شود. پیاز را در روغن سرخ نمایید و لپه خیس داده شده را به پیاز اضافه کرده و لپه را هم کمی تفت دهید. گوشت سرخ شده را با ۴ لیوان آب، زردچوبه، لپه و پیاز داغ با شعله ملایم بپزید. سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت اضافه کنید. در اواخر طبخ ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی را پوست گرفته و با کمی نمک، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه می‌کنیم. بعد هم آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. نان سنگک، پیاز، دوغ، سبزی خوردن در کنارش فراموش نشود.

dizitabrizi

منبع:

– ویکی کتاب

آبگوشت دیزی سنگی تبریزی

تبریز, آذربایجان شرقی, ایران

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “آبگوشت دیزی سنگی تبریزی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه