طرز تهیه دسر محلبی

مواد اولیه :

آرد برنج ۲ قاشق غذاخوری

آرد ذرت  ۲ قاشق غذاخوری

آب ۱ لیوان

شیر سرد ۲ لیوان

مواد لازم برای تزئین :

خامه ۱ لیوان

شکلات ۲ بسته

طرز تهیه :

  1. ابتدا آرد برنج ، آرد ذرت ، آب و شیر سرد را در قابلمه ای میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم . این مواد را آن قدر به هم میزنیم تا محلبی غلیظ شود ، سپس محلبی را در کاسه های یک نفره یا ظرف مورد نظر ریخته و منتظر میشویم تا سرد شود.
  2. خامه را روی شعله قرار میدهیم تا گرم شود سپس از روی شعله برداشته و شکلات را داخل آن میریزیم تا آب شود سپس آن را روی محلبی ها می ریزیم.
  3. هنگام سرو کردن روی محلبی ها پودر شکر میتوانیم بریزیم و برای تزئین می توان از پسته نیز استفاده کرد.

muhalebi

 

منبع :

Arda’nın Mutfağı

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه دسر محلبی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه