دویماج تبریز

دویماج از غذاهای سنتی آذربایجان به شمار می رود. این غذا برای صبحانه و عصرانه سریع آماده می شود و همراه با سبزی خوردن و میوه های تابستانی (انگور و هندوانه) بسیار طعم لذیذ و دلچسبی دارد.

doymag

مواد لازم جهت تهیه دویماج:

نان خشک تبریزی                   ۴ عدد

آب یا دوغ                              ۱ لیوان ( برای مخلوط کردن – تر کردن و فرم دادن نان خشک )

پنیر تبریز                               ۲۰۰ گرم

کره                                      ۱۰۰ گرم

گردوی خرد شده                    به میزان لازم

 

طرز تهیه:

نان ها را درون کاسه ای بزرگ به اندازه کورن فلکس ( یا ریز تر ) کاملا” خرد کنید و کم کم آب ( یا دوغ ) را کم کم به آن اضافه کرده و هم بزنید . خرده های

نان نباید مثل ترید آبگوشت له شوند . همین قدر که تر باشند تا بتوان آنها را گلوله کرد کافیست .

پنیر را نیز ریز رنده کرده و یا خرد کرده و به آن اضافه کنید. اکنون کره را آب کنید و همراه گردو به آن اضافه کنید و کاملا” با دست مخلوط نمایید. مواد را درون

دست ها به شکل گرد یا بیضی کاملا” فشرده کنید تا کاملا” به هم بچسبد و متلاشی نشود . چنانچه از هم باز شد کمی آب و کره آبکرده اضافه کنید.

doymaj

نکات:

۱-لواش خشک تبریزی در سوپر مارکت ها به صورت بسته بندی موجود است .

۲-در گذشته های نه چندان دور در همدان همین دویماج را برای سحری ماه رمضان سر سفره می گذاشتند و داخل آن کمی هم « تخم رازیانه » هم می

ریختند و بجای کره از روغن حیوانی استفاده میکردند .

۳-حالا شما هم میتوانید از سبزیجات خشک معطر یا دانه های خوشمزه و معطر مانند زیره سبز یا سیاه و یا پودر تخم گشنیز داخل آن استفاده کنید.

۴-دویماج تغذیه مقوی برای نیمروز کودکان مدرسه ای بشمار میرود .

منبع:

– وب سایت پارس

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “دویماج تبریز”

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *