والک پلو کرمانشاه

مواد لازم :

ـ والک خرد شده ۲ الی ۳ پیمانه

ـ برنج ۲ پیمانه

ـ زعفران دم کرده

ـ  نمک به مقدار کافی

ـ روغن زیتون یا حیوانی

ـ گوشت ماهیچه یا مرغ یا کوفته قلقلی یاماهی یا…

valk

valk1

 طرز تهیه:

یکی دیگر از تره هایی که در کرمانشاه در فصل بهاربه بازار می آید  والک است که در زبان محلی کول نامیده میشود .

والک را خوب شسته و خرد کنید .برنج را به دو صورت کته وآبکش میتوانید تهیه کنید . در روش کته برنج را شسته و با نمک به مدت ۲ ساعت خیس کنید وروغن زیتون و والک  رابه برنج از همان ابتدا اضافه کنید و روی حرارت گذاشته هر زمانی که آبش تبخیر شد دور برنج را جمع کنید و روی شعله ملایم گذاشته تا دم بکشد .

در روش آبکش پس از جوش آمدن آب ، برنج خیس خورده را در آب جوش بریزید و بعد از چند جوش والک را اضافه کنید و بعد برنج را آبکش کنید و دم بیندازید .

برای روی این پلو از زبان گوساله ، ماهیچه ، مرغ ، کوفته های قلقلی ، ماهی میتوانید استفاده کنید .

پس از اینکه برنج دم کشید زعفران دم کرده و کمی روغن حیوانی را با مقداری برنج مخلوط و روی برنج بریزید .

منبع :

آشپزی رنگین

والک پلو کرمانشاه

کرمانشاه, ایران

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “والک پلو کرمانشاه”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه