بيناب خوروشی

اين خورش از خورشتهای اصيل و قديمی شهر بناب است که بيشتر هم در مراسمات و مهمانی پخته ميشود، البته به گفته عزيزان داخل اين خورش از آلو هم استفاده ميشود.

مواد لازم:

  • هويج نيم کيلو
  • لوبيا سفيد يا لوبيا چشم بلبلی يک پيمانه
  • گوشت گوساله ۳۰۰ گرم
  • آبليمو، زعفران دم کرده، نمک و فلفل سياه و روغن و رب

khoreshtebonab

طرز تهيه:

اصالتا در اين خورشت از لوبيای سفيد استفاده ميشود  ولی با لوبيا چشم بلبلی هم خوشمزه می شود ، مزيتی هم که لوبيا چشم بلبلی دارد اين است که خيلی زود پخته ميشود.

لوبيا را بگذاريد بپزد( البته بايد نيم پز بشود  چون يک مرحله پخت ديگر هم داريم درست مثل قورمه سبزی)

گوشت را با يک پياز بپزيد و بعد به همراه آب گوشت داخل لوبيا بريزيد.رب آبغوره و آبليمو و نمک و ادويه را اضافه کنيد و بگذاريد جا بيفتد.هويج ها را خلالی خرد ميکنيم.هويج ها را در روغن سرخ کنيد.بعد از سرخ شدن هويج ها زعفران هم بريزيدو بعد آبليمو بريزيد،سعی کنید از ليموی تازه استفاده کنيد.چند قاشق هم از آب خورش لوبيا  بريزيد و بگذاريد که خورش هويج هم جا بيفتد.به طور سنتی خورش لوبيا و هويج را با هم مخلوط نمی کنند و در کنار هم در بشقاب سرو ميکنند.

منبع:

سيری در ايران

بيناب خوروشی

بناب, آذربایجان شرقی, ایران

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “بيناب خوروشی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه