بورک سبزیجات

مواد لازم برای بورک :

  • خمیر یوفکا ۵ – ۴ عدد
  • شوید ۳۰۰ گرم
  • جعفری ۲۰۰ گرم
  • پیازچه ۱۰۰ گرم
  • نعناع ۵۰ گرم
  • پنیر سفید ۵۰۰ گرم
  • فلفل سیاه
  • نمک

مواد لازم برای سس :

  • شیر ۱ لیوان
  • سودا (آب گازدار) ۱/۲ لیوان
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • روغن مایع ۱/۲ لیوان
  • نمک

borek

طرز تهیه :

مواد لازم برای سس را کامل باهم قاطی می کنیم .

برای مواد داخل بورک تمامی سبزیجات را خرد کرده و بعد با پنیر سفید قاطی می کنیم.

یکی از خمیر یوفکاهای آماده را روی میزی باز می کنیم سپس آن را نصف می کنیم و روی آن را با سسی را که آماده کرده ایم پوشش می دهیم سپس از مواد داخل بورک مقداری روی آن میریزیم  و پخش می کنیم ، سپس آن را به شکل رول می پیچیم. از هر خمیر یوفکا دو عدد رول در میاید .

تمامی یوفکا ها را به این شکل درست می کنیم و در ظرف مخصوص فر که داخل آن را روغنی کرده ایم می چینیم. سس باقی مانده را روی بورک ها میریزیم و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کرده ایم می گذاریم و ۴۰ الی ۴۵ دقیقه منتظر می شویم تا بپزد.

توجه : در صورت امکان خمیر یوفکا آماده را از قنادی ها تهیه کنید و از خمیر یوفکای بسته بندی شده استفاده نکنید.

منبع :

Arda’nın Mutfağı

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “بورک سبزیجات”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه