گوزلمه گوشت ترکیه

مواد لازم :

آردحدود ۲پیمانه

آب به مقدار لازم

گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم

پیاز ۱عدد

روغن وکره به میزان لازم

نمک وفلفل وپاپریکا به میزان لازم

طرز تهیه :

اول ازهمه مواد خمیرمان را درست میکنیم آب را به آرد  وکمی نمک اضافه میکنیم تا خمیری بدست بیاد که به دستتان نچسبد تا خمیر کمی استراحت کند مواد داخلش را آماده میکنیم.

پیاز را خرد کرده در تابه با نمک وکمی روغن تفت میدهیم تا سبک شود اصلا پیاز داغ نمیخواهیم.

وقتی پیاز به این مرحله رسید گوشت ونمک وفلفل وپاپریکا اگر دوس داشتید کمی پودر پیاز هم به آن اضافه کنید.

گوشت ما که آبش کشیده شد دیگر آماده است الان از خمیر یه چونه بر میداریم و آن را خیلی نازک باز میکنیم بصورت یه مستطیل یا مربع بزرگ در میاوریم.

gozleme3

وقتی خوب نازک باز شد موادمان را رویش پهن میکنیم داخلش را خیلی زیاد پر نمیکنیم.

حالا دوطرف خمیر را روی هم میاوریم.

gozleme2

بعد طرف دیگه خمیر را روی هم میاوریم تا مثل یک مستطیل یا مربع کوچکتر شود.

حالا روی یه ساج یا ماهیتابه بزرگ کمی کره میمالیم تا داغ شود وبعد این خمیرها را با شعله کم هم میپزیم و هم سرخ میکنیم.

gozleme1

باید هر چند وقت یه بار با برسی که کمی کره به آن زده ایم روی خمیرهایمان بمالیم که خشک نشوند و نسوزند وقتی دوطرف خمیر سرخ شد اماده خوردن میشود.

گوزلمه باید داغ خورده شود.

gozleme

منبع :

آشپزخونه فرانک

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “گوزلمه گوشت ترکیه”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه