آش حلبه و زیره نیشابور

مواد لازم:

  • برنج یک پیمانه
  • حلبه دو قاشق غذا خوری
  • زیرهٔ سیاه دو قاشق غذا خوری
  • زرد چوبه و نمک به میزان لازم

ashzireneyshabur

طرز تهیه:

اول برنج هارو خوب می‌شوییم بعد می‌ریزیم داخل قابلمه با سه لیوان اب در ظرفی جدا گانه روغن داغ می‌کنیم و زرد چوبه را در آن تفت می‌دهیم زیره و حلبه را هم یه تفت کوچک می‌دهیم بعد همه را به برنج در حال جوشیدن افزوده و در قابلمه را نیم کش گذاشته (چون برنج سر می‌رود) می‌گذاریم برنج خوب مغز پخت و نرم شود مثل شله زرد که برنج کاملاً نرم می‌شود وقتی که برنج کاملاً پخت حدود یک ساعت و نیم بعد نمک اش را اندازه می‌کنیم و غذا حاضر است. نکته: اگر به برنج در حال جوش از همان اول ده عدد الو بخارا اضافه کنید هم خوشمزه می‌شود … بعضیها بجای نمک این آش را شیرین مصرف می‌کنند یعنی با شکر شیرین می‌کنند.

منبع:

– ویکی کتاب

آش حلبه و زیره نیشابور

نیشابور, خراسان رضوی, ایران

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “آش حلبه و زیره نیشابور”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه