باسلق اروميه ای (سوجوق)

اروميه و آذربايجان غربی هم مانند ديگر استانها غذا و شيرينی مخصوص به خود دارد و چه خوب است در سفر به هر استانی با غذاهاو شيرينيهای سنتی آن استان آشناشده و با يادگيری طرز تهيه آن يادو خاطره آن سفر را نزد خود زنده کنيم.يکی از دسرهای محبوب و خوشمزه مخصوص اروميه باسلق اروميه ای ياهمان سوجوق می باشد که در اينجا با طرز تهيه آن آشنا می شويم .

مواد لازم :

  • مقداری گردوی درسته
  • يک قاشق چايخوری کره
  • ۲ پيمانه آب
  • ۱پيمانه نشاسته
  • ۲ پيمانه سر خالی شکر
  • به ميزان لازم پودر نارگيل تازه( بوی ماندگی ندهد)

baslogh

طرز تهيه:

۱)) ترشی نشاسته را ميگيريم و ۲ ساعت آن رادر آب می خيسانيم.
۲)مواد را در تابه ريخته به آرامی روی حرارت ملايم هم ميزنيم ( مواظب باشيد تا گلوله نشود) .
۳)کمی که سفت شد شکر را اضافه ميکنيم( اگر خيلی سفت بود با احتياط کمی آب اضافه ميکنيم)و مرتب ميزنيم تا رنگ مواد کاملا” شفاف شودو از ظرف جدا شود و حالت کشدار پيدا کند.
۴)تابه را از روی حرارت برداشته و کره را اضافه ميکنيم و هم ميزنيم تا کره جذب شود سپس گلاب را اضافه مينمائيم و آن را ورز ميدهيم.
۵) پودر نارگيل را روی سينی پخش کرده و مواد را روی انها ريخته و ۲ باره روی مواد پودر اضافه کرده و آن را ورز ميدهيم تا از چسبندگی آن کاسته شود.
۶)سينی را کاملا” تميز کرده و عمل فوق را تکرار ميکنيم و مواد را باز کرده و گردو ها را ميچينيم و با کمک کاردک آن را لوله ميکنيم یا قالب ميزنيم.

منبع:

– سيری در ايران

باسلق اروميه ای (سوجوق)

ارومیه, آذربایجان غربی, ایران

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “باسلق اروميه ای (سوجوق)”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه