آش گیلدیک

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • گل نسترن: ۵۰۰ گرم
  • سبزی آش (پاک کرده و خرد شده): یک کیلوگرم
  • گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
  • تفاله پیاز (رنده شده و آب گرفته): ۵۰–۴۰ گرم
  • نخود، لوبیا چیتی، لوبیا قرمز پخته شده از هرکدام: ۱/۲ پیمانه
  • برنج: یک پیمانه
  • برگ زردآلو: یک پیمانه
  • آلوچه: یک پیمانه
  • لواشک: ۲۵۰ گرم
  • مغز گردو: یک پیمانه
  • نعنا داغ و پیاز داغ: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

گیلدیک (نسترن وحشی )

گیلدیک (نسترن وحشی )

طرز تهیه:

گوشت را با تفاله پیاز و مقداری نمک مزه دار کرده و به صورت گوشت قلقلی سرخ می‌کنیم.

برنج را با ۶ پیمانه آب روی حرارت گذاشته تا کاملاً باز شود، سپس نمک و سبزی را اضافه کرده، پس از چند دقیقه حبوبات و مابقی مواد را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم آش جا بیافتد. برای سرو آش را در ظرف مناسب ریخته و با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین می‌کنیم.

نکته: گل نسترن را باید ۳ روز خیس کرده، سپس در هنگام استفاده از صافی رد می‌کنیم. برگ زردآلو، آلوچه و لواشک را ۲۴ ساعت خیس می‌کنیم.

آش گیلدیک

آش گیلدیک

منبع:

– ویکی کتاب

آش گیلدیک

اردبیل, ایران

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “آش گیلدیک”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه