ساج کباب (ساج قورما)

مواد لازم:

  • گوشت گوسفند ۱ کیلو
  • پیاز ۳ عدد
  • روغن حیوانی ۴ قاشق پر
  • نان لواش خشک ۱عدد
  • ماست ۱لیوان
  • سیر ۲و۳حبه له شده
  • نمک و فلفل به اندازه لازم

Sajkabab

طرز تهیه:

اول گوشت گوسفند قیمه شده را با یک عدد پیاز می‌پزیم نباید زیاد پخته شود. تقریباً نیم ساعت مانده به پخت کامل زیرش را خاموش می‌کنیم .تقریباً ۱پیمانه هم باید آب داشته باشد. بعد پیازها را نگینی خرد کرده ،در روغن کرمانشاهی یا کره تفت میدهیم و گوشت پخته شده را هم داخلش ریخته سرخشان می‌کنیم .نمک و فلفل را اضافه کرده بعد یک عدد نان لواش خشک را خرد کرده، وقتی گوشتها سرخ شدند از تابه برمیداریم ونانها را داخل روغن مقداری سرخ می‌کنیم بعد داخل ظرف سرو اول نانها را ریخته بعد روی آن از آب گوشت می‌ریزیم. بعد ماست و سیر درست کرده روی نانها می‌ریزیم . بعد گوشتهای سرخ شده را روی مواد میذاریم.

منبع:

– ویکی کتاب

ساج کباب (ساج قورما)

East Azerbaijan, Tabriz, خیابان اول نظام پزشکی، Iran

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “ساج کباب (ساج قورما)”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه