پواچا ترکیه (Poğaça)

مواد لازم برای تهیه پواچا :

  • شیر ولرم ۱٫۵ لیوان
  • پودر شکر ۱٫۵ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ  ۱ عدد
  • روغن مایع ۱ لیوان
  • شویت ۳۰۰ گرم
  • آرد ۶٫۵ لیوان
  • خمیر مایه ۲۰ گرم
  • نمک

مواد لازم برای داخل پواچا :

زیتون له شده ۲۰۰ گرم

مواد لازم برای روی پواچا :

زرده تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه پواچا :

  1. شیر ولرم و شکر را در ظرفی قاطی میکنیم سپس خمیر مایه را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه منتظر می مانیم ، مواد دیگر را به داخلش اضافه می کنیم و مانند خمیر ورز می دهیم سپس یک الی یک ونیم ساعت رویش را می پوشانیم و منتظر می مانیم تا خمیر آماده شود .
  2. از خمیری که در مرحله قبل آماده کرده ایم تکه هایی به اندازه گردو برداشته و در دستمان باز میکنیم و داخلش زیتون له شده قرار داده و به شکل توپ میبندیم .
  3. پواچاهای آماده شده را داخل سینی فر میچینیم و رویشان زرده تخم مرغ میزنیم و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کرده ایم می گذاریم و ۲۵ الی ۳۰ دقیقه طول میکشد تا پواچاها آماده شوند .

poaca

منبع :

Arda’nın Mutfağı

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “پواچا ترکیه (Poğaça)”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه