شیشه ناز خوراک مازندران

مواد لازم :

گوشت گوسفندی یا گوساله بدون استخوان : ۳۰۰ گرم
زردچوبه : ۱ قاشق سوپ خوری
پیاز داغ : ۱ قاشق سوپ خوری
روغن : به میزان لازم
گردو : ۲۵۰ گرم
کنجد : ۲۰۰ گرم
دان انار(انار دون) : ۵۰ گرم
نمک و فلفل : به میزان لازم
آب انار ترش : ۱ پیمانه
شکر در صورت دلخواه : ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ : ۲ عدد

shishenaz

طرز تهیه :

گوشت را به صورت قیمه خرد کرده و با کمی روغن سرخ کنید و با پیاز و زردچوبه بپزید. گردو، کنجد و دان انار را آسیا کرده و به گوشت نیم پز اضافه کنید. نمک و فلفل و در صورت تمایل آب انار ترش و شکر را در اواخر طبخ به غذا بیافزایید تا خورش جا بیافتد. تخم مرغ ها را یا به صورت نیمرو یا خاگینه بعد از کشیدن خورش روی ظرف آن بگذارید و یا آن را در ظرفی جداگانه زده و در اواخر طبخ به خورش اضافه کنید. این خورش با کته سرو می شود.

نکته:

۱- آب انار ترش و شکر را تک تک و یا با هم می توان به دلخواه اضافه یا کم و یا اصلاً حذف کرد .
۲- به جای آب انار می توان از ۱ قاشق سوپ خوری رب انار استفاده کرد.
۳- این غذا را بدون گوشت نیز می توانید تهیه کنید.
۴- در صورت عدم استفاده از گوشت جزو غذا های بدون گوشت و کامل می باشد.
۵- در این غذا از گوشت چرخ کرده به صورت کوفته ریزه نیز می توان استفاده کرد.

منبع :

سیری در ایران

شیشه ناز خوراک مازندران

مازندران, ایران

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “شیشه ناز خوراک مازندران”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه