آبگوشت کشک

آبگوشت کشک یکی از غذاهای محلی استان اراک و آذربایجان غربی و لرستان است.

مواد لازم:

  • گوشت گوسفند: نیم کیلو
  • نخود: نصف لیوان
  • پیاز بزرگ: ۲ عدد
  • سیب‌زمینی متوسط: ۳ عدد
  • کشک ساییده: ۲۵۰ گرم
  • آب: یک و نیم لیتر
  • نعنا داغ به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • گل زرد جهت تزیین
  • نمک و فلفل به میزان لازم

abgusht-kashk

طرز تهیه:

گوشت را به همرا نخود، پیاز، زردچوبه و نمک و فلفل در آب می‌پزیم.سیب‌زمینی‌ها را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر پخت را ادامه می‌دهیم.در ظرف دیگری روغن را داغ کرده، نعنا را به آن اضافه می‌کنیم (مقداری از این نعنا داغ را برای تزیین کنار می‌گذاریم)کشک را که قبلا آب کرده‌ایم درون ظرف نعنا داغ می‌ریزیم.وقتی یک جوش زد آن را از روی حرارت برمی‌داریم و به ظرف آبگوشت اضافه می‌کنیم، آنگاه با باقی‌مانده نعنا داغ و گل زرد تزیین می‌نماییم.برای تهیه کوبیده آن می‌توان گوشت را همراه سیب‌زمینی کوبید یا آن‌ها را جدا میل کرد.

منبع:

– ویکی کتاب

آبگوشت کشک

اراک, مرکزی, ایران

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “آبگوشت کشک”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه