آش بلغور ارومیه (یارما شورباسه)

آش بلغور ارومیه یا یارما آشی یا شوربای بلغور یا یارما شورباسه یکی از غذاهای محلی آذربایجان غربی است.

مواد لازم:

  • سیب‌زمینی متوسط: یک عدد متوسط
  • فلفل‌دلمه‌ای کوچک: یک عدد
  • گوجه‌فرنگی: یک عدد
  • بلغور: یک پیمانه
  • لوبیا قرمز پخته: یک پیمانه
  • پیاز: یک عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • نعنا خشک: یک قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
  • لیمو ترش تازه: به مقدار لازم

yarmashorbase

طرز پخت:

بلغور را نیم ساعت قبل خیس کنید.سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.پیاز را خلال کرده و سرخ کنید.نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و تفت دهید.سپس رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کرده و باز هم تفت دهید.

بلغور را با کمی آب به بقیهٔ مواد اضافه کنید.یکی دو جوش که زد، سیب زمینی و فلفل را هم بریزید و بگذارید با در بسته و حرارت ملایم سیب‌زمینی نرم شود.اگر آبش کم بود آب جوش بریزید. مواظب باشید ته نگیرد.سپس سیب زمینی که پخته شد لوبیا قرمز پخته شده را هم اضافه کنید.مواد که پخته شد نعنا خشک را هم بریزید و هم بزنید.

موقع سرو، آب لیمو ترش تازه به آش می‌زنید.

منبع:

– ویکی کتاب

آش بلغور ارومیه (یارما شورباسه)

West Azerbaijan, Urmia, Khatam-ol-Anbia Expressway, Iran

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “آش بلغور ارومیه (یارما شورباسه)”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه