قیمه نخود یزد

قیمه نخود یکی ا چندین غذای سنتی و محلی یزدی‌ها است.

مواد لازم:

نخود (نخود خیس خورده) : ۲۰۰ گرم

گوشت گوسفند (تکه تکه شده) : ۲۰۰ گرم

رب گوجه‌فرنگی : ۲ قاشق سوپ‌خوری

لیمو عمانی : ۵ عدد

روغن : یک فنجان

زعفران دم کرده :یک چهارم فنجان

سیب زمینی : ۲۰۰ گرم

پیاز داغ عسلی : ۴ قاشق سوپ‌خوری

زردچوبه : به مقدار لازم

نمک و فلفل : به مقدار لازم

geyme

طرز تهیه:

* ابتدا مقداری آب روی گوشت تکه تکه شده بریزید و آنها را نیم پز کنید .

* نخود‌ها را دو روز قبل خیس و آب آن را عوض کنید .

* زعفران دم کرده را به آن بیفزایید و به هم بزنید .

* وقتی گوشت نیم پز شد نخود ، پیاز سرخ شده ، نمک ، فلفل و لیمو عمانی را اضافه کنید و بگذارید به طور کامل بپزد حرارت را کم کنید که غذا جا بیفتد . می‌توان به جای لیمو عمانی از آبلیمو استفاده کرد .

هنگام کشیدن غذا سیب زمینی‌های سرخ شده را اضافه کنید.

منبع :

سیری در ایران

قیمه نخود یزد

یزد, ایران

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “قیمه نخود یزد”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه