آش آبکش

آش آبکش یا رشته سوزمه آش بومی قوچان است.

مواد لازم:

  • رشته آشی
  • سیر
  • ماست
  • روغن. نمک. زردچوبه و نعنا

ash-abkesh

طرز تهیه:

ابتدا رشته ها را داخل آب جوش به مدت ده تا پانزده دقیقه می‌گذاریم بپزد. سپس آن را آبکش می‌کنیم و با کمی روغن وزردچوبه و نمک و نعنا تفتش می‌دهیم و حالا می‌گذاریم کمی دم بکشد. مقداری ماست و با یک یا دو عدد سیر رنده شده مخلوط می‌کنیم و روی رشته دم کرده موقع سرو می‌ریزیم.

asheabkesh

منبع:

-ویکی کتاب

آش آبکش

Khorasan, Quchan, emam khomeini, Iran

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “آش آبکش”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه