چلو دیزی کاشان

این غذا یکی از غذاهای محلی ده کویری، به نام ” خالدآباد” است که در کاشان قرار دارد.

مواد لازم برای شش نفر:

  • برنج: ۴ پیمانه
  • لوبیا چشم بلبلی: ۲ پیمانهگوشت بره (سردست یا ران): نیم کیلوگرم
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • زرد چوبه : ۳ قاشق چای خوری
  • روغن: ۱۰۰ گرم (نصف لیوان معمولی)
  • نمک : به مقدار لازم

نکته :

به ازای هر پیمانه برنج یا لوبیا نصف قاشق چای خوری نمک و زرد چوبه

طرز تهیه:

پیازها را خرد کرده و با کمی روغن سرخ می‌کنیم تا طلایی شود.سپس زردچوبه را در آن تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.گوشت را به قطعات بزرگ تقسیم کرده، آن را به لوبیا چشم بلبلی و پیاز داغ اضافه می‌‌کنیم و می‌‌گذاریم با حرارت ملایم بپزد.پس از نیم ساعت یک قاشق چای‌خوری نمک به آن اضافه می‌کنیم و می‌‌گذاریم با حرارت ملایم بپزد تا آب آن کاملا کشیده شود.پس از پخت کامل گوشت و لوبیا، برنج را شسته و با شش پیمانه آب، نمک و باقی‌ مانده روغن، آن را به مخلوط گوشت و لوبیا اضافه می‌‌کنیم و مانند برنج کته یا دمی، می ‌گذاریم تا روی شعله زیاد بپزد و آب آن بخار شود و بعد آن ‌را با حرارت ملایم دم می‌کنیم.پس از دم کشیدن آن را سر سفره برده و با ماست سفت یا ترشی نوش جان کنید.

پس از دم کشیدن آن را سر سفره برده و با ماست سفت یا ترشی نوش جان کنید.

chelo gusht

منبع :

سیری در ایران

 

چلو دیزی کاشان

کاشان, اصفهان, ایران

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “چلو دیزی کاشان”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه