خوراک عدس بادمجان نیشابوری

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • گوشت با استخوان خورشتی : ۲۰۰ گرم
  • عدس : ۱ پیمانه
  • بادمجان : ۴ عدد قلمی
  • پیاز : ۲عدد بزرگ
  • آبلیمو : ۱ قاشق سوپخوری
  • نمک ، فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم
  • کمی زعفران دم کشیده

adas-bademjan-neyshabur

طرز تهیه:

عدس را چند ساعتی خیس کنید. گوشت را به صورت خورشتی خرد کرده و با کمی زردچوبه و رب گوجه و روغن تفت دهید و با مقداری آب حدود ۴ لیوان بپزید. پیاز ها را هم خلالی خرد کرده و سرخ کنید تا طلایی شود. بادمجان ها را سرخ کنید . و عدس را هم جداگانه با کمی آب بپزید . وقتی گوشت پخت همه ی مواد آماده شده ( پیاز داغ – بادمجان و عدس ) را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل وآبلیمو را هم به آن اضافه می کنیم تا کمی بجوشد. در پایان کار زعفران را اضافه می کنیم . این خوراک با نان سرو می شود.

adasbademjan

منبع:

– کدبانو

خوراک عدس بادمجان نیشابوری

نیشابور, خراسان رضوی, ایران

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “خوراک عدس بادمجان نیشابوری”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه