خورش ترشی گرما

ترشی گرما از غذاهای محلی اردبیل استو نوعی خورش است که با پلو سرو می شود..

مواد لازم:

  • پیازداغ ۳ قاشق سوپخوری
  • گوشت ۳۰۰ گرم، خورشی
  • آلوچه ۱۵ عدد
  • لوبیا چشم بلبلی یک دوم پیمانه
  • محلول زعفران ۱ قاشق چایخوری

torshi-gorma

طرز تهیه:

گوشت را در پیازداغ تفت داده تا آب آن کشیده شود، سپس ۲ پیمانه آب اضافه کنید تا نیم پز شود. لوبیا را که ۲ ساعت قبل خیسانده‌اید و آلوچه خورشی را اضافه کرده و خورش را بپزید تا جا بیفتد. در آخرمحلول زعفران را اضافه کنید.

منبع:

– ویکی کتاب


Warning: Illegal string offset 'lat' in /home/dolan/public_html/my-files/plugins/dolan-map/index.php on line 90

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “خورش ترشی گرما”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه