پلو زعفرانی

پلو زعفرانی این غذا از آن طرف مرز و کشور همسایه پاکستان آمده و حالا یکی از غذاهای رسمی مردم چابهار است. غذایی که در بیشتر مهمانی‌ها و جشن‌ها سرو می‌شود.

مواد لازم برای ۶ نفر:

  • مرغ ۱ عدد
  • برنج ۵ پیمانه
  • زعفران دم‌کرده ۲ /۱ پیمانه
  • زیره و میخک ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل دلمه‌ای قرمز ۱ عدد
  • پیاز نگینی خرد شده ۲ عدد
  • سیر نگینی خرد شده ۲ حبه
  • نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه لازم

polo-zaferani

طرز تهیه:

مرغ را با یک عدد پیاز نگینی شده در یک قابلمه حاوی مقداری آب، بگذارید تا بپزد.برنج را خیس کنید. در قابلمه مناسبی یک پیاز را نگینی خرد کنید و با زردچوبه تفت دهید. سیرهای نگینی شده را با زیره و میخک به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید و به بقیه موادتان اضافه کنید. مرغ پخته شده را بدون آب به پیاز و سیر اضافه کنید وکمی تفت دهید.حالا برنج را که از قبل خیس کرده‌اید به موادتان اضافه کنید.در آخر زعفران، نمک و فلفل را بریزید. وقتی آب برنج کم شد آن را دم کنید و بعد از ۴۵ دقیقه از روی حرارت بردارید.

منبع:

– ویکی کتاب


Warning: Illegal string offset 'lat' in /home/dolan/public_html/my-files/plugins/dolan-map/index.php on line 90

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “پلو زعفرانی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه