قلیله بادنجان

قلیله بادنجان غذای بومی گرمسار در استان سمنان است.

مواد لازم:

  • پیاز سرخ شده
  • سیر
  • لوبیا چشم بلبلی
  • گوجه فیله شده (یا میکس شده)
  • بادمجان با برش گرد سرخ شده
  • نمک و فلفل و زرد چوبه و …

gelyebademjan

طرز تهیه:

اول بادمجانها را آماده می‌کنیم سرخ کرده کناری می‌گذاریم.پیاز ریز خرد شده را تفت داده سیر را اضافه میکنیم.بعد لوبیا را که از  قبل خیسانده بودیم در صافی ریخته به مواد اضافه می‌کنیم (لوبیا چشم بلبلی را بیشتر از ۲ یا ۳ ساعت بیشتر نباید خیساند).لوبیا را تفت داده و گوچه فیله شده یا پورهٔ آن را اضافه می‌کنیم کمی که پخت بادمجان سرخ شده را اضافه کرده کمی آبغوره یا هر ترشی که دوست دارید اضافه کنید(نمک و … یادتون نره).

منبع:

– ویکی کتاب


Warning: Illegal string offset 'lat' in /home/dolan/public_html/my-files/plugins/dolan-map/index.php on line 90

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “قلیله بادنجان”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه