بادمجان پلو

بادمجان پلو یکی از غذاهای محلی استان قزوین است.این دستور پخت مربوط به یک غذای محلی در روستای یرک اطراف قزوین است، با طرز تهیهٔ آن آشنا شوید.

bademjanpolo

مواد اولیه:

  • برنج: یک کیلوگرم
  • بادمجان حلقه شده: یک کیلوگرم
  • پیاز سرخ‌شده: یک پیمانه
  • گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم
  • گوجه‌فرنگی حلقه شده: دو پیمانه یا پنج عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: دو قاشق غذاخوری
  • روغن: نصف پیمانه
  • نمک، ادویه و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

بادمجان‌ها را سرخ کرده و کنار می‌گذاریم.سپس با پیاز داغ و کمی گوجه‌فرنگی، گوشت را تفت می‌دهیم.می‌توانیم به همان گوشت سرخ‌شده، رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کنیم.سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه‌لای آن گوشت، بادمجان و گوجه‌فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می‌کنیم.

bademajnpolo

منبع:

– ویکی کتاب


Warning: Illegal string offset 'lat' in /home/dolan/public_html/my-files/plugins/dolan-map/index.php on line 90

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “بادمجان پلو”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه