خورش سیب درختی

خورش سیب درختی یکی از غذاهای محلی استان لرستان است.

مواد لازم:

  • گوشت ران گوسفندی ۵۰۰ گرم
  • روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
  • برگ بو ۳ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • آب ۵ لیوان
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • سیب درختی ۵۰۰ گرم
  • پیازداغ ۲ قاشق غذاخوری
  • سرکه ۲ قاشق غذاخوری
  • شیره انگور یا خرما نصف لیوان
  • نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری

khoreshsib

طرز تهیه:

گوشت را به قطعات ۲×۲برش داده در روغن مایع تفت دهید.سپس آن را با برگ بو، پیاز و آب به مدت سه ساعت روی حرارت بپزید.در یک ساعت آخر نمک و فلفل را اضافه کنید.

با ابزار مخصوص یا چاقو، وسط سیب را بیرون آورده پوست آن را بگیرید و آن را برش دهید.در اواخر پخت گوشت، طوری که دو پیمانه از آب آن باقیمانده باشد، پیاز و برگ بو را بیرون آورده و سیب‌های حلقه شده و پیاز داغ را به آن اضافه نمایید.سرکه را به شیره انگور یا شیره خرما اضافه کرده خوب به هم بزنید و سپس آن را به خورش اضافه کنید تا خورش بپزد و سیب‌ها تقریبا نرم شوند.نشاسته ذرت را نیز در کمی آب سرد حل کرده در اواخر پخت به خورش بیفزایید.

khoreshsibderakhti

منبع:

– ویکی کتاب

 


Warning: Illegal string offset 'lat' in /home/dolan/public_html/my-files/plugins/dolan-map/index.php on line 90

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “خورش سیب درختی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه