مرجو خورش (خورش عدس طالقان)

مواد لازم:

  • گوشت گوسفندی: ۳۰۰- ۴۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد بزرگ
  • عدس: یک پیمانه
  • سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
  • آلو طالقان، بخارا یا برقانی: ده عدد
  • نمک، فلفل، زرچوبه، دارچین
  • زعفران
  • رب گوجه
  • آبغوره

marjo-khoresh

طرز پخت:

پیازها رو خلال کرده و با زرچوبه تفت داده تا طلایی شود. گوشت را اضافه کرده، بهتر است رب را هم در همین مرحله اضافه کنید تا تفت بخورد و رنگش باز شود. وقتی رنگ گوشت عوض شد، آب را درون آن ریخته و می‌گذاریم تا نیم پز شود.در این فاصله آلوها و عدس‌ها را شسته و خیس می‌کنیم سیب زمینی را هم خرد می‌کنیم. وقتی گوشت نیم پز شد سیب زمینی و عدس را می‌ریزیم و همراه نمک و ادویه‌ها و رب می‌گذاریم بپزد.آلو و زعفران و آبغوره را اضافه کرده و می‌گذاریم خورش خوب جا بیفتد. غذا را در ظرف کشیده و پیاز داغ روی آن می‌ریزیم.

منبع:

– ویکی کتاب


Warning: Illegal string offset 'lat' in /home/dolan/public_html/my-files/plugins/dolan-map/index.php on line 90

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “مرجو خورش (خورش عدس طالقان)”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه