کدو ترشک

کدو ترشک غذای محلی استان گلستان است.

مواد لازم:

  • کدو یک کیلوگرم
  • گوجه‌فرنگی رنده‌شده نیم کیلوگرم
  • پیاز دو عدد
  • انار دانه‌شده یا زرشک دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • آب نارنج یک قاشق غذاخوری

kadu-torshak

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و در تابه تفت می‌دهیم، کدوها را حلقه حلقه کرده به پیاز اضافه می‌کنیم کمی که کدوها پخته شد گوجه‌فرنگی را به همراه نمک، فلفل و انار یا زرشک به مواد می‌افزاییم و کاملا هم می‌زنیم تا مواد جذب هم شوند. (در این مرحله در صورت تمایل می‌توانید آب نارنج اضافه کنید.) سپس به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا بپزد.

منبع:

– ویکی کتاب


Warning: Illegal string offset 'lat' in /home/dolan/public_html/my-files/plugins/dolan-map/index.php on line 90

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “کدو ترشک”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه