آبگوشت غوره و گوجه فرنگی

آبگوشت غوره و گوجه فرنگی غذای محلی استان کرمانشاه است که به زبان محلی به آن غوره تماته می گویند، این آبگوشت در اوائل فصل آمدن غوره مصرف بسیار بالایی دارد و مورد علاقه ی اهالی استان کرمانشاه است.

مواد اولیه:

  • گوشت آبگوشتی گوسفندی و دنبه نیم کیلو
  • نخود و لوبیا سفید جمعا ۱ پیمانه
  • سیب زمینی متوسط ۳ عدد
  • پیاز درشت ۱ عدد
  • غوره غوره تازه ۱ لیوان پاک شده
  • گوجه فرنگی ۵ تا ۶ عدد درشت
  • نعناع داغ ۱ قاشق سوپخوری
  • نمک.فلفل.زردچوبه به مقدار لازم.

abgusht-ghure

مطابق تمامی آبگوشت ها ابتدا گوشت گوسفند همراه دنبه را با نخود و لوبیا که ازشب قبل خیس کرده اید و یک عدد پیاز بزرگ و زردچوبه و فلفل در ظرفی به همراه آب کافی ریخته تا کاملا پخته شود و طوری آب را تنظیم میکنیم که در آخر برای هرنفر یک کاسه سوپخوری آب بماند.بعد از پخت دنبه را به همراه پیاز جدا کرده و آن را خوب می کوبیم و در این مرحله سیب زمینی ها را که پوست کنده ایم به همراه نمک و دنبه کوبیده به آبگوشت افزوده سپس گوجه و غوره را دریک ظرف جدا گانه ریخته وروی شعله گذاشته زیر آن را کم میکنیم تا گوجه و غوره کمی پخته شوند نشانه پخته شدن آنها روی آب آمدن غوره و نرم شدن گوجه می باشد سپس آرام آنها را با یک ملاقه جدا کرده درون یک سبد می ریزیم تا تفاله آن را بگیریم سپس آب و عصاره را بهآبگوشت افزوده و میگذاریم تا آبگوشت حسابی جا افتاده و سیب زمینی آن کاملا پخته شود.این آبگوشت به نسبت بقیه آبگوشتها به خاطر وجود غوره ترش می باشد.

منبع:

– هنر طباخی


Warning: Illegal string offset 'lat' in /home/dolan/public_html/my-files/plugins/dolan-map/index.php on line 90

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “آبگوشت غوره و گوجه فرنگی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه