برویشین

برویشین از غذاهای محلی استان کردستان است.

مواد لازم:

  1. بلغور ۵۰۰ گرم
  2. لپه ۱۰۰ گرم
  3. پیاز – فلفل – نمک – روغن – زرد چوبه به مقدار دلخواه

borishintorsh

طرز تهیه:

ابتدا ۲ کاسه آب در قابلمه ریخته و روی اجاق بگذارید بلغور و لپه را شسته قبلا لپه را در آب بریزید و یک ساعت بعد بلغور را با پیاز و ادویه و نمک اضافه کنید.

برویشین ترش

مواد لازم:

  1. بلغور ۵۰۰ گرم
  2. زرد آلو ۲۰۰ گرم
  3. لپه ۱۰۰ گرم
  4. سرکه یک استکان
  5. پیاز و فلفل – نمک – روغن و زرد چوبه به دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا یک عدد پیاز را با روغن سرخ کرده ۳ کاسه آب را در قابلمه روی پیاز داغ ریخته بلغور – نمک لپه و زرد آلو را اضافه کنید پخته که شد پیش از کشیدن سرکه را هم در آش بریزید.

منبع: 

– ویکی کتاب


Warning: Illegal string offset 'lat' in /home/dolan/public_html/my-files/plugins/dolan-map/index.php on line 90

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “برویشین”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه