چهمجه

چهمجه نوعی غذای محلی سولدوز (نقده) است .این غذا سبزی مخصوص به اسم “اولیک”  دارد . رای پخت و پز از خشک شده این گیاه استفاده می شود زیر اگر خیس باسد طعم تلخی دارد.چهمجه که با برنج گوشت غاز و یک گیاه صحرایی به نام اولیک تهیه می‌شود از دیگر غذاهای بسیار لذیذ برای ‌ماه رمضان است.

chahmaja

طرز پخت (برای ۴ نفر):

مقداری گوشت گوسفند (تازه) را در آب بپزید. موقعی که گوشت نیم پز شد یک پیمانه لپه به آن اضافه کنید و بگذارید تا هر دو کامل بپزند. حواستان باشد تا جایی بپزید که آخرسر ۴ پیمانه و نصفی از آب گوشت داخل ظرف باقی مانده باشد.

در یک ظرف دیگر هم “اولیک” (به مقدار لازم) را در آب بریزید و بجوشانید. وقتی جوشید، آب جوش را خالی کرده و سبزی را از آن سوا کنید. با این کار تلخیه اولیک از بین می رود.

حال ۴ پیمانه برنج را (که از قبل خیس شده اند) به همراه همان ۴٫۵ پیمانه آب گوشت + مخلوط گوشت و لپه و اولیک پخته شده را داخل یک ظرف مناسب ریخته و مقداری نمک و ادویه اضافه می‌کنیم و دقیقا مثل کته می گذاریم بپزد.

منبع:

– ارک توریسم


Warning: Illegal string offset 'lat' in /home/dolan/public_html/my-files/plugins/dolan-map/index.php on line 90

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “چهمجه”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه