کباب بختیاری

kababbakhtiari

(راسته گوسفندی و سینه مرغ در یک سیخ)

مواد لازم:

  • راسته گوسفندی ۵۰۰ گرم یا فیله گوساله
  • سینه مرغ ۵۰۰ گرم
  • کره ۵۰ گرم
  • پیاز سه عدد رنده شده
  • زعفران دم کرده
  • آبلیمو ترش تازه
  • نمک و فلفل
  • ماست یک لیوان

گوشت راسته را به اندازه یک انگشت خرد کنید و در مخلوط پیاز رنده شده و ماست و زعفران دم کرده و فلفل به مدت ۲ الی ۳ ساعت مارینه کرده و در یخچال بذارید. سینه مرغ رو نیز به اندازه یک انگشت خرد و سپس در مخلوط پیاز رنده شده و زعفران دم کرده و نمک – آبلیموترش و ماست به مدت ۲ الی ۳ ساعت مارینه و در یخچال قرار بدین. منقل را آماده کرده و گوشت‌ها را از یخچال بیرون آورده و به سیخ بکشین. برای به سیخ کشیدن یک تکه گوشت و یک تکه از جوجه بردارین تا این که سیخ پر بشه. بهتره که اولین و آخرین تکه‌ها گوشت باشن. زیرا جوجه زودتر کباب میشه و میسوزه. کباب را روی حرارت ملایم پخته و سپس به آن کره بمالید.

bakhtiari-kabab

منبع:

– ویکی کتاب


Warning: Illegal string offset 'lat' in /home/dolan/public_html/my-files/plugins/dolan-map/index.php on line 90

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “کباب بختیاری”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تهران

تبلیغات شما

کرمان

خراسان شمالی

قم

مازندران

هرمزگان

گیلان

چهارمحال بختیاری

گلستان

آذربایجان شرقی

کانال تلگرام دولان

آذربایجان غربی

ما را دنبال کنید

اردبیل

اصفهان

همدان

خراسان رضوی

یزد

بوشهر

کرمانشاه